We zijn gestopt met onze take-away

Beste gasten,

Wij hebben een bijzondere tijd achter de rug. Veel van onze vaste gasten hebben het al gemerkt, wij zijn steeds minder take away gaan doen. En na lang wikken en wegen is nu het moment daar om helemaal het roer omgooien. Wij hebben ons jarenlang gefocust op het klaarmaken van de allerbeste sushi voor thuis en we hadden een enorme kaart met heel veel verschillende soorten. In de afgelopen tijd werd het in ons restaurant alsmaar drukker en merkten we dat als we niets zouden doen, de kwaliteit van de ene tak ten koste zou gaan van de kwaliteit van de andere kant.

Tegelijkertijd kwamen onze gasten in het restaurant steeds minder voor onze algemene menukaart, maar juist voor bijzondere gerechten en specials die nergens anders te vinden zijn. Door nu te stoppen met take away kunnen wij nog meer energie, passie en creativiteit in het restaurant investeren. De ambitie om verder te groeien naar een volgend niveau krijgt daarmee de gewenste ruimte.
Vanaf heden ligt onze focus dus volledig op ons restaurant, maar de winkel en onze Hokkai versvriesproducten blijven natuurlijk gewoon bereikbaar zoals u van ons gewend bent. Daarnaast hopen we u snel te verwelkomen in ons restaurant.

Ook al voelen we in iedere vezel dat we op de goede weg zitten met deze beslissing, het voelt ook moeilijk om al de vaste gasten die met regelmaat een bestelling bij ons plaatsten deze service niet meer kunnen aanbieden.

Houdt ons in de gaten de komende tijd, want de toekomst gaat nog veel moois brengen. (Misschien zelfs hele vette take-away gerechten voor het zomerseizoen. Who knows…)

Tzudzuku! We gaan door!

Publication date
Share this article

ADDRESS 

Egmondstraat 2, 1976 BR IJmuiden
The Netherlands 
Tel: + 31 6 13 14 62 46

HOURS 

Open: Wednesday to Saturday
Lunch  12:00 – 15:00 / Dinner 17:00 – 21:00
Closed: Sunday to Tuesday

 

RESERVATION 

For reservations, click on the button ”reserve a table” in the bottom right of this page. 

ADRES

Egmondstraat 2, 1976 BR IJmuiden
Nederland
Tel: + 31 6 13 14 62 46

OPENINGSTIJDEN

Open: Woensdag t/m zaterdag
Lunch 12:00 – 15:00 / Diner 17:00 – 21:00
Gesloten: zondag t/m dinsdag

RESERVERING

Klik om te reserveren op de knop ”reserveren” rechtsonder op deze pagina.