Vacatures: Sushi Chef & Student Kok

Sushi Chef

Sushi is waarschijnlijk het bekendste gerecht uit de Japanse keuken. Tegelijkertijd is het ook een van de moeilijkste gerechten om goed klaar te maken. Daar komt veel doorzettingsvermogen en passie bij kijken. Heb jij ervaring met het maken van kwaliteitssushi en zou jij je kennis en ervaring verder willen uitbreiden? Ben je gepassioneerd over de Japanse keuken en wil je met de mooiste producten werken? Dan zijn wij opzoek naar jou.

Werken bij Hokkai Kitchen

Als je onderdeel wordt van ons team werk je met jonge en gepassioneerde mensen van over de hele wereld. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en het werk is zeer gevarieerd. Zo maken we niet alleen sushi maar serveren we ook meergangen diners. Tot slot zijn we altijd bezig met het innoveren en ontwikkelen van nieuwe producten voor onze groothandel.

Iets voor jou?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan voor 21 augustus 2020 je cv en motivatiebrief op naar kitchen-ijmuiden@hokkai.com.

Student Kok

Ben jij een gretige jonge kok die opzoek is naar een plek om zijn/haar passie voor het koken verder te ontwikkelen? Dan zijn wij opzoek naar jou. Wij zijn een leerbedrijf en hebben veel ervaring met het opleiden van jonge koks. Bij ons leer je alle ins en outs van de Japanse viskeuken. Hokkai Kitchen is een van de weinige restaurants in Nederland dat met authentiek Japanse kooktechnieken werkt. Ben jij iemand die enthousiast wordt van een uitdaging? Dan willen we je graag ontmoeten.

Werken bij Hokkai Kitchen

Als je onderdeel wordt van ons team werk je met jonge en gepassioneerde mensen van over de hele wereld. Je krijgt veel persoonlijke aandacht en de ruimte om je kooktechnieken en productkennis verder te ontwikkelen. Voordat het restaurant opent, lunchen we samen en als klap op de vuurpijl krijg je vaak de lekkerste sushi van Nederland mee naar huis!

Iets voor jou?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan voor 21 augustus 2020 je cv en motivatiebrief op naar kitchen-ijmuiden@hokkai.com.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest