Vacature: Restaurantmanager

De ultieme beleving

We zijn op zoek naar iemand die ons restaurant naar het volgende niveau kan tillen. Uitstekende service is een onmisbaar element binnen de Japanse eetcultuur. Lekker eten gaat niet alleen om smaak, maar ook om de beleving en hoe je als gast op je gemak wordt gesteld. Als restaurantmanager is het creëren van de ultieme beleving jouw belangrijkste verantwoordelijkheid.

De belangrijkste taken van onze restaurantmanager zijn het bedienen van klanten en de zorg dragen voor zaken achter de schermen. Dit houdt in: een geoliede samenwerking bewerkstelligen tussen de keuken en het bedienend personeel. Het managen van reserveringen en externe opdrachten zoals caterings. En uiteraard een vergaande kennis ontwikkelen voor ieder product en gerecht om de beste kwaliteit voor de gasten te garanderen.

Werken bij Hokkai Kitchen

Als je onderdeel wordt van ons team werk je samen met jonge en gepassioneerde mensen. Er is veel ruimte voor persoonlijke groei en eigen inbreng; we waarderen het als je meedenkt over de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Daar staat tegenover dat je de Japanse eetwereld leert kennen door de ogen van misschien wel de beste sushi chef van Nederland: Kuniyoshi Ohtawara.

Ons restaurant Ons kleine en gezellige restaurant bevindt zich in de haven van IJmuiden. Vanwege het coronavirus hebben wij het restaurant tijdelijk omgebouwd voor Sushi Take Away, maar wij hopen onze gasten snel weer culinair in de watten te mogen leggen. Benieuwd wat anderen van ons vinden?

• Ons restaurant behoort tot de top 800 beste restaurants in Nederland volgens Gault&Millau.

• Wij worden beoordeeld met 5 sterren op TripAdvisor en 4,7 op Google reviews.

• We hebben lovende recensies ontvangen van verschillende kranten en food bloggers waaronder een 9 van NRC.

• We zijn benoemd tot officiële Japanese Food Supporter door de Japanse overheid.

Iets voor jou?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan je cv en motivatiebrief op naar kitchen-ijmuiden@hokkai.com.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest