Vacature Restaurantmanager

De ultieme beleving

Uitstekende service is een onmisbaar element binnen de Japanse eetcultuur. Lekker eten gaat niet alleen om smaak, maar ook om de beleving en hoe je als gast op je gemak wordt gesteld. Als restaurantmanager is het creëren van de ultieme beleving jouw belangrijkste verantwoordelijkheid.

We zijn opzoek naar iemand die ons restaurant echt naar the next-level kan tillen. Dat bekekent niet alleen het bedienen van klanten maar ook de zorg dragen voor belangrijke zaken achter de schermen. Dit houdt in: een geoliede samenwerking bewerkstelligen tussen de keuken en het bedienend personeel. Het managen van reserveringen en externe opdrachten zoals caterings. En uiteraard een diepe kennis ontwikkelen voor ieder product en gerecht.

Werken bij Hokkai Kitchen

Als je onderdeel wordt van ons team werk je met jonge en gepassioneerde mensen. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en we waarderen het als je meedenkt over de ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Daar staat tegenover dat je de Japanse eetwereld leert kennen door de ogen van misschien wel de beste sushi chef van Nederland: Kuniyoshi Ohtawara.

Ons restaurant

Ons kleine en gezellige restaurant bevindt zich in de haven van IJmuiden. Dé plek waar elke ochtend verse vis aan wal wordt gebracht. Benieuwd wat anderen mensen van ons vinden?

– Ons restaurant behoort tot de top 800 beste restaurants in Nederland volgens Gault&Millau
– Wij worden beoordeeld met 5 sterren op TripAdvisor en 4,7 op Google reviews
– We hebben lovende recensies ontvangen van verschillende kranten en food bloggers waaronder een 9 van NRC.
– We zijn benoemd tot officiële Japanese Food Supporter door de Japanse overheid.

Iets voor jou?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan je cv en motivatiebrief op naar kitchen-ijmuiden@hokkai.com.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest