Vacature: Assistent Sushichef

Assistent Sushichef Heb jij ervaring met het maken van kwaliteitsushi en zou jij jouw kennis en ervaring  willen uitbreiden? Ben je gepassioneerd over de Japanse keuken en wil je met de mooiste producten werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Sushi is waarschijnlijk het bekendste gerecht uit de Japanse keuken. Tegelijkertijd is het ook een van de moeilijkste gerechten om goed klaar te maken. Daar komt veel doorzettingsvermogen en passie bij kijken, maar de gasten van ons restaurant waarderen het resultaat enorm. Jij hebt nu de kans om voor hen te koken en jouw kwaliteiten te laten zien in onze keuken.

Werken bij Hokkai Kitchen

Als je onderdeel wordt van ons team werk je samen met jonge en gepassioneerde mensen van over de hele wereld. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke groei en het werk is zeer gevarieerd. Zo maken we niet alleen sushi maar serveren we ook meergangendiners. Daarnaast zijn we altijd bezig met het innoveren en ontwikkelen van nieuwe producten voor onze groothandel.

Ons restaurant Ons kleine en gezellige restaurant bevindt zich in de haven van IJmuiden. Vanwege het coronavirus hebben wij het restaurant tijdelijk omgebouwd voor Sushi Take Away, maar wij hopen onze gasten snel weer culinair in de watten te mogen leggen. Benieuwd wat anderen van Hokkai Kitchen vinden?

• Wij worden beoordeeld met 5 sterren op TripAdvisor en 4,7 op Google reviews.

• We hebben lovende recensies ontvangen van verschillende kranten en food bloggers waaronder een 9 van NRC.

• We zijn benoemd tot officiële Japanese Food Supporter door de Japanse overheid.

Iets voor jou?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan je cv en motivatiebrief voor 6 september op naar kitchen-ijmuiden@hokkai.com.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest