Hokkai introduceert

Hokkai at Home

hokkai delivery

Ontvang iedere maand overheerlijke Japanse visproducten bij jou thuis! 

hokkai delivery

Ontvang iedere maand overheerlijke Japanse visproducten bij jou thuis!

Kijk of we ook bij jou thuisbezorgen!

Hoe werkt het?

Al meer dan 6000 gezinnen in heel Europa gingen je voor. Kijk of we ook bij jou thuis bezorgen!

Met Hokkai maak je van Japans eten een gewoonte

Versvries
Bij ons draait alles om kwaliteit. Wij shockfreezen onze visproducten heel vers en snel in, zodat de ijskristallen de viscellen niet beschadigen. Wij noemen dit versvriezen. Hierdoor blijft de smaak volledig behouden en dat proef je.

Traditionele gerechten
Wij bereiden onze visproducten op traditioneel Japanse wijze voor met de beste ingrediënten voor iedere vissoort. Hiermee bereiken wij een optimale smaakbeleving, voor iedereen die gek is op de Japanse keuken.

Gemak
Gemak dient de mens en daarom zijn onze visgerechten snel en makkelijk te bereiden. Wij voorzien onze producten van recepten met duidelijke stappen, zodat het iedereen lukt traditioneel Japanse visgerechten in een handomdraai op tafel te zetten.

Als je je aanmeldt voor onze route kunnen we goedkoop leveren. Kijk of we ook bij jou thuis bezorgen!

Veelgestelde vragen

Ja, deze bedraagt €75.

Dit is nodig omdat wij de bestellingen met onze eigen speciale wagens voor vriestransport rondbrengen. Het gebruik van vriestransport is noodzakelijk om de kwaliteit van onze producten te waarborgen.

Gelukkig kun je de producten een lange tijd in de vriezer bewaren. Veel klanten vinden het daarom handig om meteen wat extra vis in te slaan. Andere klanten bestellen samen met familie, vrienden of collega’s.

Ja, maar als uw adres binnen onze route valt, zijn de bezorgkosten relatief laag. De tarieven zijn als volgt:

  • Bij een bestelling tussen €75 en €100 betaalt u  €7,50 bezorgkosten
  • Bij een bestelling tussen €100 en €135 betaalt u €5 bezorgkosten
  • Bij een bestelling vanaf €135 betaalt u €2,50 bezorgkosten

Als u niet binnen de route valt kunnen we uw bestelling verzenden met de koerier. Het minimum orderbedrag blijft gelijk maar de bezorgkosten zijn iets duurder, omdat we droogijs moeten toevoegen aan uw bestelling. De koerier beschikt namelijk niet over speciale wagens voor vriestransport. De tarieven hiervoor zijn als volgt:

  • Bij een bestelling vanaf €75 betaalt u €15 bezorgkosten (ongeacht de grootte van uw bestelling)

Dit is helaas niet mogelijk. Wij werken met maandelijkse routes en vaste leverdagen per regio (meestal op donderdag of vrijdag). De bezorgtijd verschilt per keer en hangt af van het aantal bestellingen. We laten je de levertijd drie dagen voor levering via de mail weten.

Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling door de koerier te laten bezorgen. In dat geval ontvang je jouw bestelling altijd op dinsdag. Ook hierbij is het niet mogelijk om zelf een levertijd te kiezen. Je ontvangt een Track and Trace nummer waarmee je jouw bestelling kunt volgen. Let op, koerierzendingen zijn wel iets duurder.

Nee, je kunt zelf bepalen wanneer je een bestelling plaatst. 

Jazeker! Dit kan uiteraard zonder minimum orderbedrag en verzendkosten. Wij zijn geopend van woensdag t/m zaterdag tussen 12:00 en 19:00 op de Egmondstraat 2 te IJmuiden.

Helemaal niet!

Bijna al onze producten zijn al op smaak gebracht met de lekkerste sauzen en marinades. Ze hoeven vaak alleen nog maar in de pan of oven!

Meer informatie over de bereidingswijze van ieder product kun je vinden op www.hokkai.com. Daar vind je overigens ook leuke tutorials en recepten.

Jazeker! We versturen je bestelling dan via de koerier.

Het minimum orderbedrag blijft gelijk maar de bezorgkosten zijn iets duurder, omdat we droogijs moeten toevoegen aan uw bestelling. De koerier beschikt namelijk niet over speciale wagens voor vriestransport. Je betaalt hiervoor een vast tarief van €15 per bestelling.

Mocht u hier vragen over hebben, neemt u dan gerust contact met ons op via info@hokkai.com

Bij versvries wordt de vis heel vers en snel ingevroren, zodat de ijskristallen de viscellen niet beschadigen. Hierdoor blijft de smaak volledig behouden en kun je optimaal genieten van een vriezer vol verse visproducten. 

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met info@hokkai.com

Al meer dan 6000 Japanse én Nederlandse gezinnen gingen je voor