Catering bij Veneca

Afgelopen maand nam Hans Rijnierse afscheid als voorzitter van Veneca en als bestuurslid van ondernemingsorganisatie VNO-NCW. Hokkai Kitchen had de eer om de catering te verzorgen.

Perfecte catering

Eventmanager Marrigje Mesker-Vink organiseerde de afscheidsreceptie: “Aangezien er veel mensen uit de cateringbranche aanwezig waren, moest de catering die avond meer dan perfect zijn. Ik wist dat Hans gek is op de Japanse keuken, dus die keuze was snel gemaakt. In mijn zoektocht naar een kwalitatief hoogstaande Japanse cateraar die het net even anders doet dan anderen, kwam ik bij Hokkai Kitchen uit. De lovende recensies van foodbloggers en het persoonlijke verhaal van oprichter Marinus Noordenbos maakten dat ik enthousiast contact opnam met Hokkai.”

Subliem eten

In samenwerking met Marrigje stelden onze chefkok Kuniyoshi Ohtawara en zijn team een uitgebreid assortiment authentieke, Japanse hapjes samen. Bestaande uit onder meer nigiri sushi, ebi fry, teriyaki kip en yakisoba noodles “Over de kwaliteit had Marinus echt geen woord gelogen. Het eten was subliem! Daar was iedereen het over eens, inclusief Hans zelf die tussen de mooie speeches door zichtbaar genoot van de Japanse lekkernijen. Ook de beleving viel bij de meeste gasten goed in de smaak. Alhoewel niet iedereen het even makkelijk vond om met stokjes te eten. Maar ja, zo hoort dat nu eenmaal met sushi.” Aldus Marrigje.

Uw catering

Bent u benieuwd wat wij voor uw catering kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest